Webdesign

Internet is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Indien wij behoefte hebben aan informatie of indien wij een dienst of product willen aanschaffen, kijken wij vaak eerst op internet.
Uw website is dan het eerste contact dat een potentiële klant met uw bedrijf heeft. U krijgt maar één kans voor een eerste indruk! Deze indruk is vaak bepalend voor het koopgedrag van uw potentiële klant. Het is daarom voor bedrijven van groot belang dat uw website er professioneel en verzorgd uitziet en dat men de gewenste informatie, product of dienst makkelijk kan vinden op uw website. En natuurlijk moet de website passen bij uw bedrijf en uw doelgroep. Uw website is de etalage van uw bedrijf dat de bezoeker aanspreekt, boeit en prikkelt om ‘binnen te komen’.

Professionele website

Wilt u een mooie professionele website of webwinkel zonder al te veel kosten? WiDesign ontwerpt en ontwikkelt voor u een professionele website  met de volgende kenmerken:

Overzichtelijk en pakkend design.

Men kan de gewenste informatie, product of dienst makkelijk kan vinden op uw website en wordt vervolgens verleid tot actie.

Betaalbare prijs.

WiDesign levert een standaard website tegen een scherpe prijs vanaf €699 ex BTW. Deze website is geheel naar uw wens met talloze functionaliteiten uit te breiden.

Zoekmachine vriendelijk (SEO).

Uw website is de etalage van uw bedrijf! Indien deze zich echter niet op een A-locatie bevindt, loopt u omzet mis. Middels zoekmachine optimalisatie verschijnt uw website hoog in de resultaatlijsten van zoekmachines (als Google). Een hoge positie in de resultaatlijst , genereert meer omzet! Vindbaarheid in zoekmachines is daarom een belangrijk uitgangspunt bij een nieuwe website. Wij ontwikkelen de website zoekmachine vriendelijk, waardoor de website goed vindbaar is in zoekmachines zoals Google.

Content Management Systeem (CMS).

WiDesign ontwikkelt de websites met een CMS. Hierdoor kunt u zelf de content (teksten en foto’s) op eenvoudige wijze wijzigen, toevoegen of verwijderen. Indien u zich wenst bezig te houden met uw corebusiness, nemen wij u het beheer van uw website uiteraard graag uit handen. De website is geschikt voor grote en kleine schermen.

Werkwijze

Uw website in 4 stappen:
Stap 1: intakegesprek
tijdens een intakegesprek vragen we naar uw doelstellingen en eisen van de website. Tevens vragen we naar uw huisstijl en bedrijfsprofiel. Vervolgens maken we afspraken over doorlooptijd en kosten.

Stap 2: template-ontwerp
a.d.h.v. van de informatie uit het intakegesprek maken wij een template-ontwerp met sitemap dat aansluit bij uw huisstijl, bedrijfsprofiel en doelgroep.

Stap 3: Bouwen en inhoud vullen
U levert teksten en afbeeldingen aan. Wij dragen zorg dat deze op de juiste plaats komen zodat uw bezoekers makkelijk binnen de site kunnen navigeren

Stap 4: Publiceren
Na een uitgebreide test op werking, functionaliteit en kwaliteit wordt de website gepubliceerd.